Ovo je demo trgovina. Narudžbe neće biti obrađene.

Sigurnost i zaštita podataka

ZAŠTITA PODATAKA

Osobnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet kupca (primjerice ime i prezime, e-mail adresa, adresa stanovanja i sl.). Davanje osobnih podataka za pristup ZAG-VET Internet trgovini, smatra se Vašom suglasnošću za obradu Vaših osobnih podataka u svrhu vašeg registriranja kao kupca/korisnika ZAG-VET Internet trgovine.

ZAG-VET se obvezuju da neće zloupotrebljavati osobne podatke iz obrasca narudžbe.

ZAG-VET neće dostavljati niti razotkriti osobne podatke kupca trećoj osobi.


SIGURNOST PODATAKA

ZAG-VET Internet trgovina se obvezuje pružati zaštitu osobnih podataka kupaca, na način da prikuplja samo potrebne, osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje naših obveza, te da informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici ZAG-VET Internet trgovine i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

U slučaju promjene bilo kojeg od osobnih podataka (npr. mjesto stanovanja, adresa dostave) koji se evidentiraju prilikom registracije, Kupac je dužan o promjeni obavijestiti ZAG-VET U slučaju promjene o kojoj nije obaviješten, ZAG-VET ne odgovara za bilo kakve nedostatke u pogledu narudžbe odnosno isporuke proizvoda.

Plaćanje kreditnim karticama obavlja se putem našeg partnera T-COM PayWay sustava koji osigurava sigurno i zaštićeno provođenje internetskih transakcija kreditnim/debitnim karticama. ZAG-VET Internet trgovina ne pohranjuje, niti uopće dobiva podatke o konkretnim brojevima Vaših kreditnih kartica, datumu valjanosti, i/ili sigurnosnom kodu iste.

Trajno se pohranjuju isključivo podaci neophodni za izdavanje računa, komunikaciju prema kupcima, te dostavu robe. T-COM PayWay primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-COM PayWay sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).

Povratak na vrh