Ovo je demo trgovina. Narudžbe neće biti obrađene.

Opći uvjeti online kupovine

KUPAC

Kupac proizvoda je svaka fizička ili pravna osoba koja kupuje proizvode ZAG-VET Internet trgovine na način kako je to uređeno ovim Općim uvjetima poslovanja, a koji čine sastavni dio svakog kupoprodajnog ugovora zaključenog između ZAG-VET i Kupca.

Ovi Opći uvjeti dostupni su Kupcima u svako doba i iste je moguće spremiti, ponovno koristiti i reproducirati.

Ovim općim uvjetima uređuju se odnosi između Kupca i ZAG-VET, a u odnosu na uvjete i način kupnje proizvoda, naplate, uvjete i načine plaćanja/autorizacije, zaštiti podataka i privatnosti, dostavi i isporuci, ograničenja odgovornosti, reklamacije, naknada za ponovno naručivanje, nove korisnike i druga pitanja vezana uz ZAG-VET Internet trgovinu.

• Ugovor o kupoprodaji proizvoda između Kupca i ZAG-VET zaključen je u trenutku uplate Kupca

• Kupnju i dostavu proizvoda moguće je izvršiti samo na području Republike Hrvatske. Kupnjom proizvoda putem Internetske trgovine smatra se da je korisnik pročitao, primio na znanje sve navedene obavijesti i slijedom toga prihvatio Opće uvjete kao sastavni dio kupoprodajnog ugovora.
Kupac fizička osoba može biti samo punoljetna i poslovno sposobna osoba. Ugovor u ime i za račun maloljetnika i potpuno poslovno nesposobne osobe mogu zaključiti njihovi zakonski zastupnici ili skrbnici, a djelomično poslovno sposobne osobe ugovor mogu zaključiti samo uz suglasnost njihovog zakonskog zastupnika ili skrbnika. Za postupanje suprotno ovoj odredbi ZAG-VET ne snosi nikakvu odgovornost.

• Kupci su dužni dati točne, važeće i potpune osobne podatke prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca, a suprotno postupanje ovlašćuje ZAGVET da uskrati takvom korisniku pristup ili ostvarenje svih ili dijela usluga koje nudi Internetska trgovina.

• ZAG-VET je ovlašten, bez prethodne obavijesti, mijenjati sadržaj ovih Općih uvjeta, asortiman proizvoda, cijene istih, druge podatke vezane uz Internetsku trgovinu kao i sav ostali sadržaj zbog čega su Kupci dužni prije svake kupovine pregledati sadržaj iste. Suprotno postupanje oslobađa ZAG-VET bilo kakve odgovornosti
ZAG-VET se oslobađa svake odgovornosti za štetu koja bi mogla nastati na uređajima koji omogućuju pristup Internet trgovini i podacima pohranjenim na istim uređajima prilikom korištenja Internet trgovine ukoliko je ista nastala uslijed protupravnih radnji trećih osoba, računalnih virusa i sl. te drugih slučajeva za koje nije odgovoran ZAG-VET. Također, ZAG-VET je oslobođen svake odgovornosti u slučaju nastanka okolnosti koje onemogućavaju korištenje Internet trgovine.

KUPNJA

Proizvodi se naručuju odabirom, korištenjem menija "moja košarica" i popunjavanjem formulara. Naručene proizvode možete platiti kreditnom/debitnom karticom ili prema ponudi uplatu izvršiti putem Internet bankarstva ili uplatnicom. Vašu kreditnu/debitnu karticu teretimo na dan narudžbe, a naručeni proizvod isporučujemo u najkraćem mogućem roku. Svaka narudžba kreditnom/debitnom karticom podliježe prethodnoj autorizaciji. U slučaju da naručenog artikla nema na skladištu, bit ćete kontaktirani u najkraćem mogućem roku te ćemo u dogovoru s Vama pronaći optimalno rješenje. Vaša trenutna narudžba prikazana je na stranici "Moj korisnički račun". Na toj stranici prikazani su detaljni podaci o artiklu, količini i cijeni. Svi artikli koje ste odlučili kupiti nalaze se na stranici pod imenom "moja košarica".


NAPLATA / AUTORIZACIJA

Naručene proizvode kupac će platiti kreditnom/debitnom karticom, virmanski ili uplatnicom, prema ponudi. Naplata se vrši u službenoj hrvatskoj valuti (Euro €). Ako ne raspolažete kreditnom/debitnom karticom tada možete platiti općom uplatnicom ili Internet bankarstvom prije isporuke. Isporuku vršimo po primitku uplate. Ukoliko trebate R1 račun potrebno je upisati vaš OIB, te naziv tvrtke ili obrta u formular. Internet plaćanje moguće je izvršiti putem sljedećih kreditnih/debitnih kartica.
Cijene su izražene u eurima. Porez na dodanu vrijednost je uračunat u cijenu. Ponuda vrijedi do isteka zaliha. Zadržavamo pravo na tiskarske pogreške.10% POPUSTA ZA PLAĆANJE VIRMANOM ILI GOTOVINOM

Prilikom odabira metode plaćanja (zadnji korak internet kupnje) obračunati će se popust od 10% za plaćanje internet bankarstvom ili gotovinom prilikom preuzimanja u trgovini.


NAKNADA ZA PONOVNO NARUČIVANJE

Ako zaprimimo Vaš povrat robe i zaključimo da je trošak ponovne narudžbe opravdan, kontaktirati ćemo Vas putem elektroničke pošte i/ili telefona prije nego napravimo bilo što i ponudimo zamjenu. Ukoliko je povrat vraćene robe neopravdan (ne sviđa Vam se, pogreška u narudžbi), bit ćemo primorani naplatiti troškove ponovnog slanja. Napominjemo da vraćena roba mora biti originalno zapakirana.


NOVI KORISNIK

Kako biste postali naš kupac potrebno je obaviti prijavu kao novi korisnik ili odabrati opciju kupnje bez prijave. Postupak prijave vrlo je jednostavan i zahtjeva minimum Vaših osobnih podataka. Podatke sa zvjezdicom (*) molimo obvezno popunite.

Vaši podaci potrebni su nam kako bi tvrtka ZAG-VET potpuno i sigurno provela postupak naručivanja, plaćanja i dostavu proizvoda na Vašu adresu. Na kraju postupka prijave nudi Vam se opcija primanja obavijesti (newsletter) o novim proizvodima, sniženjima, nagradnim igrama i sl. Odabir primanja obavijesti ne obvezuje Vas ni po kojoj osnovi i u svakom trenutku možete se odjaviti s liste primatelja.

Osobni podaci povjereni nama biti će brižljivo čuvani i upotrijebljeni samo u poslovnoj komunikaciji između djelatnika tvrtke ZAG-VET i Vas kao našeg korisnika.

Zadovoljstvo će nam biti da nam se javite:

- ako trenutno na skladištu nemamo proizvod za koji ste zainteresirani, javite se kako bismo isti naručili u skoroj budućnosti,
- ukoliko ste zainteresirani za poslovnu suradnju,
- kada primijetite da na samoj web stranici ima pogrešaka ili ju želite pohvaliti.
Pisati nam možete na [email protected]
Zahvaljujemo Vam se na povjerenju!

Korisnički sadržaj
Sav sadržaj bloga odnosno podaci sadržani u njemu su javni i vidljivi svim posjetiteljima ZAG-VET Internet trgovine. ZAG-VET ne odgovara za izneseni sadržaj te se ne može smatrati da isti predstavlja stajalište ZAG-VET nego isključivo trećih osoba. Ukoliko postavljeni sadržaj bude prijavljen da sadrži osobne podatke treće strane ili krši pravila ponašanja, isti će biti uklonjen.

Pravila ponašanja

Nije dozvoljeno:

1. kršiti privatnost drugih osoba, npr. objavljivati tuđe e-mail adrese, brojeve telefona, objavljivati imena i prezimena ili druge privatne podatke diskutanata i trećih lica, osim općepoznatih podataka o javnim osobama;
2. postavljati viruse ili druge oblike zloćudnog koda ili obavljati bilo koju drugu radnju koja može onemogućiti normalan rad web portala;
3. koristiti vlastiti profil za komercijalnu dobit (kao npr. prodavati svoje komunikacijske kanale na web portalu oglašivačima);
4. Svaki korisnik koji primijeti sadržaj na web portalu koji bi na bilo koji način bio upitan, zamoljen je da ZAG-VET što prije obavijesti o tome putem e-mail poruke na adresu koja je namijenjena za prijavu nepodobnog sadržaja ([email protected]).
5. ZAG-VET Internetska trgovina može sadržavati linkove na druge web stranice ili datoteke. Nad tim stranicama ili datotekama ZAG-VET nema nikakvu kontrolu, te ne može garantirati da one neće biti problematičnog sadržaja. Međutim, svaki link na takav sadržaj će biti uklonjen nakon prijave, ako se ustanovi da nije u skladu s pravilima korištenja i/ili pozitivnim propisima Republike Hrvatske.
6. Promicanje bilo kakvih aktivnosti koje mogu ugroziti sigurnosne probleme ili nanijeti štetu drugim kupcima/korisnicima ZAG-VET Internetske trgovine, na način da se ošteti i naruši privatnost njihovih računala, bit će najoštrije kažnjena, sukladno Zakon.
7. ZAG-VET zadržava neograničeno pravo uklanjanja sadržaja sa ZAG-VET Internetske trgovine.


OSTALI UVJETI

Uvjeti prodaje se mogu promijeniti bez prethodne najave. Sve potvrđene narudžbe ćemo isporučiti po uvjetima važećim u momentu potvrđivanja narudžbe. ZAG-VET zadržava pravo ne isporučiti robu na temelju narudžbi s nepotpunim i/ili netočnim podacima.

Povratak na vrh