Ovo je demo trgovina. Narudžbe neće biti obrađene.

Dostava

DOSTAVA / ISPORUKA

Isporuka je trenutno moguća GLS standardnom dostavom. Naručeni proizvodi dostavljaju se do ulaza u poslovni objekt. Ako se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije obvezan nositi proizvode do kata na kojem se nalazi kupac, već do ulaza u zgradu. Dostava se obavlja na području cijele Hrvatske

Dostava se vrši putem vodeće dostavne službe GLS, unutar 3-4 radna dana, na području Republike Hrvatske, za otoke i Dubrovačko područje maksimalno do 5 radnih dana, prema rasporedu dostave. Osim za proizvode u čijoj je specifikaciji drugačije navedeno i/ili za koje je kupac posebno obaviješten o roku isporuke.

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu isporučio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Sva druga eventualna oštećenja i nepravilnosti potrebno je javiti odmah nakon preuzimanja prije same upotrebe na mail adresu [email protected] Roba je osigurana od gubitka i oštećenja u dostavi. Kupac je obvezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu te je dostavljač uzima kao potvrdu o preuzimanju. Ako kupac, nakon što je roba poslana, u očekivanom vremenu ne primi robu ili obavijest o isporuci, ima pravo o tome obavijestiti trgovca kako bi se poduzelo traženje pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka. U slučaju kašnjenja zbog više sile (izgubljeni proizvodi, oštećeni proizvodi u dostavi u distribucijskom centru partnera, koje je isti vratio web shopu www.allpet.hr bez isporuke kupcu i sl.) ZAG-VET ne preuzima odgovornost na „prvi rizik“ i obvezuje se poslati zamjenski proizvod u najkraćem roku.

Organiziranje dostave započinje:

  • primitkom uplate na žiro račun ZAG-VET
  • uspješnom autorizacijom kreditne kartice u web trgovini
  • potvrđenom webshop narudžbom sa odabirom plaćanja pouzećem.

NAPOMENA: Subote i nedjelje ne računaju se u rok dostave.

Cijena dostave

Cijena dostave za područje Republike Hrvatske je 30,00 HRK za narudžbe do 1000,00 HRK, za narudžbe iznad 1000,00 HRK dostava je besplatna. Cijena dostave za ostale zemlje je 15,00 EUR za narudžbe u vrijednosti do 200,00 EUR, a za narudžbe iznad 200,00 EUR besplatna. Iznos cijene dostave izvane Republike Hrvatske se dobiva kroz konverziju cijene iz EUR u HRK prema važećoj tečajnoj listi Hrvatske Narodne banke.

NAPOMENA: ZAG-VET zadržava pravo promjene navedenih cijena bez prethodne najave.

Povratak na vrh